Koldby Optik

Linda Breum Blohm

Optiker | Kontaktlinseoptiker

Jeg er 49 år, og blev uddannet i 2000. 

Personligt brænder jeg for at yde en personlig rådgivning både hvad angår det sundhedsfaglige og optometriske. 

Jeg motiveres af at rådgive kunderne til at få flotte briller, som klæder ansigtet og understreger personligheden.

Jeg har arbejdet hos flere private optikere, og hos en optikerkæde i Kungsbacka, Sverige. 

I en periode har jeg også undervist på optikerskolen og har været frivillig hos den svenske nonprofitorganisation ”Vision for all”.

Organisationens arbejde består bl.a. i at indsamle brugte briller i Sverige og Danmark. Herefter distribueres de brugte briller til verdens fattigste lande. Et projekt som gør en stor forskel for rigtig mange.

Jeg har desuden boet i Rusland, Sverige, Panama og Thailand. Dette har givet mig en stor forståelse for andre kulturer, og gjort mig i stand til at tage en synsprøve på Spansk, russisk, engelsk, svensk (dog ikke thai) 

Sommeren 2022 hjalp jeg frivilligt med synsprøver på ukrainske flygtninge. Zeiss havde sat et projekt i gang, for at hjælpe ukrainske flygtninge i Dk.

I fritiden hopper jeg i vandet i Nordhavn, løber ture og hygger mig med mine to dejlige børn.Scroll to Top